Φορητή μπαταρία λιθίου

Φορητή μπαταρία λιθίου

Για να έχετε ρεύμα στη φύση.

Σχεδιασμένο για όσους χρειάζονται ηλεκτρική ενέργεια σε εξωτερικούς χώρους,μακριά από το τροχόσπιτο,  ο Dometic PLB40 είναι μια πρωτοποριακή φορητή μπαταρία φωσφορικού λιθίου-σιδήρου (γνωστή ως LiFePo4), η οποία εξασφαλίζει σταθερή ισχύ για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τις μπαταρίες ιόντων λιθίου διατίθενται στην αγορά.
Ελαφριά, συμπαγής και ισχυρή, η μπαταρία PLB40 σας επιτρέπει να παραμείνετε βυθισμένοι στη φύση για μεγάλο χρονικό διάστημα χάρη στην αξιοπιστία της. Ειδικά σχεδιασμένο για να τροφοδοτεί 12 V συσκευές, αξεσουάρ USB και ακόμη και ένα φορητό ψυγείο Dometic CFX για ένα Σαββατοκύριακο, διαθέτει μια ισχυρή δομή και ασφαλή σύνδεση.

 

Μια άλλη καινοτομία PLB40 αποτελείται από πολλαπλές πηγές-εισόδους ενέργειας: την υποδοχή 12 V του οχήματος, τον φωτοβολταϊκό ή το δίκτυο εναλλασσόμενου ρεύματος. Με αυτόν τον τρόπο, είναι δυνατή η επαναφόρτιση της μπαταρίας κατά την οδήγηση, εξοικονομώντας χρόνο και εξαλείφοντας την ανάγκη για πρόσθετη μπαταρία.

 

Μπαταρία λιθίου Dometic PLB40
κωδικός: 9600012878

Φορητή μπαταρία λιθίου με οθόνη LCD για την τροφοδοσία του ψυγείου όταν δεν υπάρχει πρίζα. Ιδανικό για να κρατάει κρύο ακόμα και όταν το όχημα είναι σβηστό. Μέχρι 40 ώρες ισχύος με CFX 40! Κατάλληλο για ολόκληρη τη σειρά CFX, CDF, CF.

Εξωτερικές διαστάσεις mm LxPxA
197x197x255
Βάρος kg
7.3
διάφορες
Περιεχόμενο παράδοσης Μπαταρία φωσφορικών ιόντων λιθίου 40Αh, φορτιστής 10Αμπ ACDC, επέκταση καλωδίου DC με βύσμα Cig & σύνδεσμος Anderson, έγχρωμη συσκευασία δώρου

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Η μπαταρία λιθίου φωσφορικού λιθίου PLB40 Ah της Dometic παρέχει υψηλά επίπεδα ενέργειας σε κίνηση: έως και 40 ώρες ψύξης για ψυγεία CFX 40W σε μία μόνο φόρτιση. Σχεδιασμένο να τροφοδοτεί ηλεκτρικά φορητά ψυγεία και άλλες συσκευές 12 V αποσυνδεδεμένες από το δίκτυο. Χάρη στον ελαφρύ και συμπαγή σχεδιασμό, μπορείτε να απολαύσετε πραγματική ανεξαρτησία και να ταξιδέψετε περισσότερο χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε στο δίκτυο.
Σχεδιασμένο για βαριά χρήση χάρη στον ισχυρό σχεδιασμό του, διατηρεί τις συσκευές σας φορτισμένες ακόμη και στις πιο απαιτητικές αποστολές. Ελαφριά και με εργονομική χειρολαβή από ανοξείδωτο ατσάλι, ο PLB40 είναι εύκολος στη μεταφορά, ενώ ο ενσωματωμένος φορτιστής DC-DC προσφέρει τρεις πρακτικές λειτουργίες φόρτισης: μέσω της υποδοχής 12 V, του ηλιακού ή του δικτύου AC. Η ενσωματωμένη οθόνη LCD είναι εύκολη στη χρήση και παρέχει σημαντικές πληροφορίες απόδοσης, όπως η χωρητικότητα της μπαταρίας, η κατάσταση φόρτισης / εκφόρτισης και η ισχύς.
• 2 υποδοχές USB για φόρτιση τηλεφώνου ή άλλες
• Να ταξιδεύετε περισσότερο χωρίς σύνδεση με το δίκτυο
• Τριφασική επαναφόρτιση: μέσω υποδοχής 12 V, ηλιακού ή AC δικτύου
• Εξαιρετικά ελαφριά και εργονομική λαβή ανοξείδωτου χάλυβα
• Η ενσωματωμένη οθόνη LCD εμφανίζει την χωρητικότητα, την κατάσταση φόρτισης και την ισχύ
• Ειδικά σχεδιασμένο για Dometic CFX και άλλα ηλεκτρικά φορητά ψυγεία
• Οι ισχυρές κυψέλες μπαταρίας παρέχουν ενέργεια 512 Wh, 40 Ah
• Μπορεί να τροφοδοτήσει ένα φορητό ψυγείο Dometic CFX 40W για έως και 40 ώρες με μία μόνο φόρτιση
• Τάση εισόδου (συνεχούς ρεύματος) 12 V Τάση εξόδου 12 V Ρεύμα εξόδου 15.00 Τύπος μπαταρίας Lithium-iron-phosphate (LiFePO4) Ονομαστική χωρητικότητα μπαταρίας 40.00 Ah Τύπος IP IP44Dometic 9600014024 Μαύρη μπαταρία λιθίου PLB40, 40 Ah

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.