Μοσχοπόδι 2016

Μοσχοπόδι 2016

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΤ ΓΙΑ ΤΟ 2016

( Κάντε κλίκ στις φωτογραφίες,για μεγένθυση )

Το Μοσχοπόδι της Θήβας μπορούμε πλέον να το ονομάζουμε,έδρα της ΕΛΑΤ ,μια και εδώ έχει καθιερωθεί να γίνεται μεγάλη ετήσια συγκέντρωση των μελών της.Το τελευταίο Σάββατοκύριακο του Γενάρη η καθιερωμένη ετήσια συνέλευση της ΕΛΑΤ,που φέτος συνέπιπτε και με τις εκλογές,για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Το εντυπωσιακό ήταν ότι από την Δευτέρα 25/1/2016 άρχισαν να μαζευοντε πολλά αυτοκινούμενα μέχρι το πρωί της Τρίτης 20/1/2015. και φέτος,όπως και πέρυσι ήταν αισθητή η απουσία πολλών μελών μακριά από τις συμμετοχές των άλλων χρόνων. Πάντως δεδομένης της κρίσης,80 πληρώματα δεν θεωρούντε λίγα.Το κέφι πάντως δεν έλειψε και στα δυο γλέντια της Παρασκευής και του Σαββάτου ο χορός κράτησε μέχρι αργά,ενώ τα ομαδικά τραπέζια που στήνονταν σε διάφορα σημεία, μια και ο μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων δεν επέτρεπε την συνεύρεση σε ενιαίο χώρο, ήταν εστίες κεφιού και συζητήσεων.

Η ετήσια γενική συνέλευση έγινε το Σάββατο το πρωί,ενώ την Κυριακή το πρωί είχαμε την ψηφοφορία που ανέδειξε το νέο διοικητικού συμβουλίο.

 
Το καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους:
Χριστοδουλάκη Σίσσυ, Πρόεδρο
Μπόνη Στέλιο, Αντιπρόεδρο
Γεωργουλοπούλου Τασία, Γραμματέα
Κουτσομπίνα Μιχάλη, Ταμία
Μιχαηλίδου Ελισάβετ, μέλος
Τόλη Θανάση, μέλος
Φασόη Μιχάλη, μέλος
Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι Κοτταράς Νίκος, Καμίτσης Παντελής και Χονδρόπουλος Γιώργος
 

Όπως καί η περυσινή έτσι και η φετεινή συνέλευση ήταν από τις πιο ουσιαστικές απ’ όσες έχω παρακολουθήσει.Πέρυσι για πρώτη φορά ακούστηκαν τόσα πολλά πεπραγμένα από το διοικητικό συμβούλιο και μάλιστα ουσιαστικά. Φέτος οι προσπάθειες και οι ενέργειες της λέσχης για να αντιμετωπιστεί με ουσιαστικό τρόπο το πρόβλημα της στάθμευσης, έφεραν τα πρώτα αποτελέσματα τόσο από τον ΕΟΤ όσο και από τις τοπικές αρχές και είδαμε πρώτα αποτελέσματα,με την δημιουργία των πρώτων κάμπερ στοπ καθώς και (επιτέλους) με την εγκύκλιο της αστυνομίας προς τα όργανα και τις αρχές,όπου καθορίζει σαφώς ότι τα αυτοκινούμενα εντάσονται στην κατηγορία των οχημάτων και ότι η σταθμευσή τους δεν συνιστά κατασκήνωση κλπ.

Στην συνέλευση,όπως ήταν φυσικό,κυριάρχησε η συζήτηση,για την 39η πανευρωπαίκή συγκέντρωση αυτοκινουμένων που θα γίνη το Μαίο του 2016 στο ΟΑΚΑ και που έχει αναλάβει να οργανώσει η ΕΛΑΤ.Εγιναν ήδη οι πρώτες λίστες με τους εθελοντές και το απερχόμενο συμβούλιο δήλωσε ότι έχει φροντίσει γιά όλα τα θέματα και τώρα μένει στο νέο,απλώς η υλοποιησή τους.

  

  

  

Ο “χειρούργος του λουκουμά” Το Καμπινγκ σε όλο του το μεγαλείο!!!

 

Η κοπή της πίτας

Ο τυχερός της κλήρωσης,του μεγάλου δώρου.Ένα ταξίδι στήν Ιταλία με την Superfast.

Και αρχίζει ο χορός.

Το μόνο μου παράπονο από την φετεινή διοργάνωση,ήταν το ρεπερτόριο και η παρουσία του τραγουδιστή της βραδιάς του Σαβάτου και σε αυτό οφείλεται και ο περιορισμένος αριθμός φωτογραφιών σε σχέσει με άλλες χρονιές.Δεν θα ήθελα πάντως να αδικήσω την τραγουδίστρια,που μείωσε κάπως την απογοήτευση μου.

Κρίμα που δεν ήμουν παρόν το βράδυ της Παρασκευής για τη μουσική της οποίας άκουσα τα καλύτερα λόγια, από την παρέα μου.

     

     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.