ΕΚΤΑΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ /ΕΚΛΟΓΕΣ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 ΣΤΟ ΜΑΣΧΟΠΟΔΙ

ΕΚΤΑΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ /ΕΚΛΟΓΕΣ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 ΣΤΟ ΜΑΣΧΟΠΟΔΙ

ΕΚΤΑΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ /ΕΚΛΟΓΕΣ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 ΣΤΟ ΜΑΣΧΟΠΟΔΙ


Αποτελέσματα των εκλογών.Εντυπωσιακά απρόσμενη ήταν ή προσέλευση των μελών που παρευρέθησαν για να ψηφίσουν σε αυτήν την έκτακτη γενική συνέλευση στο πάντα φιλόξενο Μοσχοπόδι.

Τα αποτελέσματα :

Το νέο ΔΣ:

Πρόεδρος          Μπόνης Στέλιος

Αντιπρόεδρος        Σεργουνιώτης Βασίλης

Γραμματέας           Γεωργουλοπούλου Τασία

Ταμίας                     Κουτσομπίνας Μιχάλης

Έφορος                   Γαλανάκης Χρήστος

Μέλη                        Παντέλου Δήμητρα και Κασιμάτης Παναγιώτης

Αναπληρωματικά μέλη  Μίχας Χρήστος και Καραμβάσης Μανώλης

 

Η επίτιμη πρόεδρος της ΕΛΑΤ Εύα Βλαχογιάννη

 

Οι υποψήφιοι.

 

Η εφορευτική επιτροπή: Φωστιέρη Σταυριανή,Διαμαντόπουλος Γιώργος,Παύλου Ηλίας.


Ανακοίνωση της ΕΛΑΤ

Γενική Συνέλευση της 26/1/18 & ΔΣ 5/2/19

Γενική Συνέλευση 26/1/18 – ΔΣ 5/2/19

Η Γενική μας Συνέλευση έγινε στις 26/1/2018 όπως πάντα στο φιλόξενο Μοσχοπόδι. Μετά τον οικονομικό απολογισμό, τα πεπραγμένα του ΔΣ, τα σχέδια δράσης για το 2019 και τον προϋπολογισμό, ακολούθησε συζήτηση για διάφορα καυτά θέματα που αφορούσαν την λειτουργία του ΔΣ και την Διεθνή Ομοσπονδία. Προέκυψαν διαφωνίες . Κατά την διάρκεια του χορού που ακολούθησε η Πρόεδρος, η Γ. Γραμματέας και ο Ταμίας παραιτήθηκαν του ΔΣ.

Τα εναπομείναντα 4 μέλη συμπληρώθηκαν από το αναπληρωματικό μέλος Χρ. Γαλανάκη και την 5/2 μέσα σε φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα συγκρότησαν ομόφωνα το νέο Δ.Σ. Νέος Πρόεδρος και προσωρινός Γ.Γ. ο Χρ. Γαλανάκης, Αντιπρόεδρος και προσωρινός Ταμίας ο Πάρης Φραντζής, Έφορος ο Γ. Λειβάδης και μέλη ο Θ. Τόλης και Γ. Χονδρόπουλος.

Τα νέο ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα την σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. και εκλογές για νέο ΔΣ τριετούς διάρκειας σύμφωνα με το άρθρο 9 του καταστατικού μας, την Κυριακή 3/3/2019 στο Μοσχοπόδι, με όραμα και προοπτική για ένα νέο ελπιδοφόρο και υγιές ξεκίνημα. Καλούμε όλα τα μέλη να είμαστε εκεί 1-3/3/2019 γι αυτή την κρίσιμη και σημαντική στιγμή για την λέσχη μας.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Μήνυμα της επίτιμης Προέδρου της ΕΛΑΤ

Μήνυμα της Επίτιμης ΠροέδρουΕύας ΒλαχογιάννηΣτα πέντε νέα μέλη του νέου Δ.Σ αξίζουν πολλά συγχαρητήρια .Σε συνεδρίαση τους που έγινε τις απογευματινές ώρες της 5/2/19 συγκροτήθηκαν σε σώμα , με αποτέλεσμα η Λέσχη , ύστερα από τις παραιτήσεις στην πρόσφατη Γ. Συνέλευση της 26/1/19 , να οδηγηθεί συντεταγμένα και θεσμικά σε έκτακτη Γ. Συνέλευση της 3/3/19 στο Μοσχοπόδι για την ανάδειξη νέου Δ.Σ και Ε.Ε.Η ενέργεια τους αυτή χαρακτηρίζεται ως στάση ευθύνης απέναντι στην πορεία της Λέσχης και στα μέλη μας , ώστε αφενός μεν να δοθεί η δυνατότητα της συνέχειας και αφετέρου να επανέλθει η ηρεμία και η διαταραχθείσα ενότητα της.Επίτιμος Πρόεδρος ΕΛΑΤΕύα  Βλαχογιάννη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.