Camping Agia Anna 2013

Camping Agia Anna 2013

                           ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ  ΕΥΒΟΙΑ

To Club Αγία Άννα στη βόρεια Εύβοια δεν είναι ένα απλό κάμπινγκ όπως αυτά που έχουμε συνηθίσει. Είναι ένας χώρος όπου όλες οι ηλικίες, όλα τα γούστα όλες οι επιθυμίες και όλα τα βαλάντια συνυπάρχουν. Με απλά λόγια μπορούν να κάνουν διακοπές όλοι μαζί έστω κι αν ονειρεύεται διαφορετικά ο καθένας αυτές τις λίγες ή πολλές ημέρες που έχει στη διάθεση του για να ξεφύγει από τον κλασσικό τρόπο ζωής. Το μυστικό της επιτυχίας του ξεκινά από τα 70 στρέματα που έχει στη διάθεση του έτσι ώστε να μπορείς να βρεθείς από τον ήσυχο στον πολυσύχαστο χώρο με κάθε είδους παροχές και διασκέδαση και να ξανά απομονωθείς πάλι μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτό το καθιστά ιδανικό για τις οικογένειες με τα παιδιά κάθε ηλικίας όπου πολλές φορές τα γούστα απέχουν περισσότερο απ’ οτι απέχουν οι γενιές. Θα μπορούσαμε να γράψουμε πάρα πολλά για να περιγράψουμε το τι γίνεται μα και πάλι κάτι θα αφήναμε έξω. Προτιμούμε να σας βομβαρδίσουμε με τις φωτογραφίες που τραβήξαμε στις 4 μέρες που μείναμε εκεί γιατί όχι απλώς δεν λένε ψέμματα αλλά μπορούν να μεταδώσουν την αίσθηση έτσι όπως με λόγια δεν γίνεται.

                                                            

Αυτό το οποίο εκτιμήσαμε ιδιαίτερα ήταν και η δυνατότητα να μείνει κάποιος μέσα από ένα σύστημα απλής ή full πανσιόν ασχέτως αν ήταν σε σκηνή, τροχόσπιτο, αυτοκινούμενο, καμπάνα, στούντιο, yurts ή ξενώνα. Με τον τρόπο αυτό μπορούσες να προγραματίσεις το μπάτζετ σου και να μην ξανά ασχοληθείς με το θέμα διατροφή, αρκεί να σεβόσουνα τα ωράρια σερβιρίσματος. Αυτοί όμως που κυριολεκτικά θα ενθουσιαστούν με τις παροχές χώρου είναι οι λάτρεις του χωρού και των παιχνιδιών μια και οι επιλογές είναι ατέλειωτες όπως τοξοβολία, πρωταθλήματα με το εθνικό μας spor (τάβλι), beach volley, ταινιες, κουκλοθέατρο για τους μικρούς μας κατασκηνωτές και πολλά άλλα.Τα βράδια όλοι γίνονται μια παρέα και η διασκέδαση κρατάγε μέχρι αργά χωρίς να δημιουργεί προβλήματα σε αυτούς που ήθελαν να απομονωθούν. Η πρόσβαση στο κάμπιγνκ είναι εύκολη όχι μόνο για αυτούς που διαθέτουν δικό τους όχημα αλλά και για όποιον θέλει να έρθει με την συγκοινωνία μια και το λεωφορείο σε φέρνει και σε παίρνει έξω από την είσοδο του κάμπιγνκ. Όλα αυτά συνιστούν στο να είναι ο χώρος ένας πόλος έλξης για διασκέδαση όχι μόνο σε αυτούς που φιλοξενούνταν στο κάμπιγνκ αλλά και στην ευρύτερη περιοχή μια και δεν ήταν υποχρεωτική η διανυκτέρευση αλλά μπορούσε να χαρεί ο οποιοσδήποτε τις άφθονες παροχές όπως τις πίσίνες, τα ταβερνάκια, τα μπαράκια και λοιπά.

                               

Θα θέλαμε να μιλήσουμε ιδιαίτερα για το θέμα της καθαριότητας στους κοινόχρηστους χώρους το οποίο ήταν ομολογουμένως παραδειγματικό, κάτι που θα θέλαμε να δούμε και σε άλλα κάμπινγκ. Αυτό το οποίο θα μπορούσε να χαλάσει την νοτροπία του Ελλήνα κατασκηνωτή που είναι συνηθισμένος να νιώθει ανεξέλεγκτα ελεύθερος ήταν η έντονη παρουσία του προσωπικού σε θέματα τάξης και κοινής ησυχίας που σε τόσο μεγάλο, πολυπληθή και οργανωμένο χώρο είναι αναγκαίο κακό. Το μόνο που μας στεναχώρησε στην τετραήμερη παραμονή μας ήταν τον γεγονός ότι η τόση πλούσια και έντονη ατμόσφαιρα των δρώμενων στο χώρο του Club δεν μας έδωσε περιθώρια να εξερευνήσουμε την γύρω περιοχή για την οποία τόσα καλά είχαμε ακούσει. Πιστεύουμε ότι στο μέλλον θα έχουμε την δυνατότητα να την γνωρίσουμε καλύτερα.

              ​  

        

Περισσότερες πληροφορίες για προσφορές και διαμονή μπορείτε να πάρετε επισκεπτόμενοι το site www.clubagiaanna.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.