ADRIA Adora 673 PK

ADRIA Adora 673 PK

ADRIA Adora 673 PK

Κείμενα και φωτογραφίες Γιώργος Κούκος

Μεταξύ των τροχόσπιτων της  Σλοβένικης  Adria  , το Adora 673 PK προσφέρει μια μοναδική καινοτομία που τραβάει άμεσα την προσοχή.Δεύτερη πόρτα.

Το Adora 673 PK της Adria είναι ένα τεράστιο τροχόσπιτο μήκους 675 cm και πλάτους 245, στο οποίο έχουμε για πρώτη φορά δύο πόρτες εισόδου (η δεύτερη πόρτα είναι προαιρετική και είναι αφιερωμένη στην “νεαρή” ηλικία,για πρόσβαση σε ένα ουσιαστικό υπνοδωμάτιο). Το τελευταίο, εκτός από το ότι περιλαμβάνει σαλόνι σε σχήμα L που μετατρεπεται σε ένα διπλό κρεβάτι και μία αναδιπλούμενη κουκέτα για συνολικά τρεις θέσεις, είναι εξοπλισμένο με βάση τηλεόρασης, υποδοχή USB και ενισχυτή Bluetooth. Μεταξύ του υπνοδωματίου και του καθιστικού υπάρχει ένα μπάνιο με καμπίνα ντους, στη συνέχεια το κυρίως σαλόνι σε σχήμα πέταλου (που μετατραίπεται σε διπλό κραββάτι) με παράπλευρη κουζίνα  με προαιρετικό φούρνο και το υπνοδωμάτιο με εγκάρσιο διπλό κρεβάτι και πανοραμική οροφή. Όλα τα Adora έχουν τώρα νέα πίσω φώτα LED.

Η πανοραμική οροφή πάνω από την μπροστινή κρεββατοκάμαρα.

Ντουλάπες,ντουλάπια και ¨αμπάρι” στην μπροστινή κάμαρα.

 

Το καθιστικό με το  σαλόνι και την κουζίνα. 

Συρώμενη πόρτα ανάμεσα σε καθιστικό και λουτρό.

 Η τουαλέτα με ανεξάρτητο ντουζ (κάτω) και ανακλινόμενο νιπτήρα.

Η πλάτη του καναπέ γίνεται κουκέτα.

Το πίσω δωμάτιο με την δική του πόρτα.

Σόμπα με θερμοσύφωνο Truma combi

Μήκος με ρύμο:8815,μήκος εξ/εσ :7352/6692,πλάτος εξ/εσ :2450/2310,ύψος εξ/εσ :2600/1950,περίμετρος σκηνής :11270,απόβαρο :–,επιτρεπόμενο βάρος  με φορτίο :2000 κιλά,θέσεις ύπνου :7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.