11η Βαλκανική Συνάντηση VW Bus Camper

11η Βαλκανική Συνάντηση VW Bus Camper

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:    11η Βαλκανική Συνάντηση VW Bus Camper Van 8-11 Ιουλίου 2022, Θάσος, Camping Prinos

Η ετήσια Βαλκανική Συνάντηση VW Bus Camper Van, έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός. Γεννήθηκε από την αγάπη που τρέφουν οι ιδιοκτήτες και τα παιδιά τους για το μοναδικό τρόπο ζωής που προσφέρουν τα συγκεκριμένα οχήματα, την ανάγκη για ανταλλαγή απόψεων βελτίωσής τους και τη διατήρησή τους από τη φθορά του χρόνου, την απόλαυση της φύσης και τη διοργάνωση εκδρομών και επισκέψεων με επίκεντρο την καλή παρέα.

Η Ελληνική Λέσχη φίλων των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων Volkswagen Bus Camper Van, σε συνεργασία με τις αντίστοιχες Λέσχες των Βαλκανικών χωρών, διοργανώνει το 2022 την 11η Βαλκανική Συνάντηση, στην καταπράσινη Θάσο, στο Camping Πρίνος το τριήμερο από 8 έως 11 Ιουλίου 2022.

Το νησί της Θάσου, ένα καταπληκτικό νησί στη Βόρεια Ελλάδα που συνδυάζει τις πανέμορφες θάλασσες και το δροσερό βουνό, θα προσφέρει σε όλους και όλες μια αξέχαστη διαμονή. Στην εκδήλωσή μας προγραμματίζονται μουσικές βραδιές με χορό και τραγούδι, προβολές, εκδρομές, συζητήσεις,  διαγωνισμοί, bazaar αξεσουάρ, παιδικά παιχνίδια κλπ.

Έντεκα χρόνια από την 1η Βαλκανική Συνάντηση, που διοργανώθηκε το καλοκαίρι του 2011 στην Πιερία και έξι χρόνια από την 6η Βαλκανική Συνάντηση στα Λουτρά Λαγκαδά, πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχες διοργανώσεις από Βουλγαρία, Τουρκία, Ρουμανία και Σερβία. Τώρα οι Βαλκάνιοι λάτρεις των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων VW επιστρέφουν στην Ελλάδα.

Αναμένεται συμμετοχή τουλάχιστον 200 οχημάτων και πλέον των 600 ατόμων, μεταξύ των οποίων ενήλικες και παιδιά. Αναμένονται, επίσης, συμμετοχές από πιο μακρινές χώρες (εκτός των βαλκανίων), όπως Ουγγαρία, Γερμανία, Τσεχία, Πολωνία, ακόμη και από Αμερική κ.ά.

Καθώς οι συναντήσεις μας στοχεύουν και στη σύσφιξη των σχέσεων των γειτονικών λαών, από όλες τις χώρες των Βαλκανίων και όχι μόνο, ευχόμαστε οι τραγικές καταστάσεις και ο πόλεμος να τερματιστούν άμεσα, ώστε να ευχαριστηθούμε ακόμη περισσότερο τη συνάντησή μας.

Παρακαλούμε για τη δημοσιοποίηση της συνάντησή μας.

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες:  balkanbusmeeting.com

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Θεοδοσιάδης Δημήτρης:         6937 990897

Μίσχος Θέμης:                        6938 710111

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.