Τruma Combi CP Plus

Τruma Combi CP Plus

Αυξάνουν τα πλεονεκτήματα, χάρη στο νέο ψηφιακό κέντρο ελέγχου 

Η Combi CP plus έρχεται να βελτιώσει τις λειτουργίες της τόσο πετυχημένης προηγούμενης Combi. Όπως λέει το όνομα της, συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο σε ένα μοναδικό μηχάνημα, σόμπα και θερμοσίφωνο και είναι το πιο διαδεδομένο σύστημα θέρμανσης στα οχήματα αναψυχής τόσο στο μοντέλο αερίου όσο και αυτό του πετρελαίου. Σήμερα η Truma εισάγει στην αγορά μια καινούρια γενιά Combi τις CP Plus με ψηφιακό χειριστήριο LCD.

Η διαφορά είναι ουσιαστική όσον αφορά τον εύκολο έλεγχο και τις πάρα πολλές καινούριες λειτουργίες που προσφέρει μια θέρμανση ακριβώς στα μέτρα μας. Και όλα αυτά χάρη στο καινούριο ρυθμιστή λειτουργίας, ο οποίος είναι πάρα πολύ εύκολος και απλός στη λειτουργία του. Ένας ρυθμιστής δυο δρόμων, περιστροφικός και πιεστικός ταυτόχρονα με τον οποίον μπορούμε να ελέγξουμε τις ρυθμίσεις και με τον οποίο οι περισσότεροι αυτοκινιτηστές είναι ήδη εξοικειωμένοι ειδικά όσοι χρησιμοποιούν πλοηγούς.

Κατά τη διάρκεια της μελέτης και της επεξεργασίας του καινούριου κέντρου ελέγχου έγιναν άπειρες δοκιμές με χρήστες μέσης ηλικίας (μια και αυτό είναι το μεγαλύτερο κοινό του περιοδεύοντα τουρισμού και δεν πρέπει να ξεχνάμε τη δυσκολία εξοικείωσης που έχουν άτομα αυτής της ηλικίας, με τις ψηφιακές λειτουργίες) έτσι ώστε να φτιαχτεί ένας πίνακας ελέγχου με σύμβολα και νούμερα ευδιάκριτα και με ρυθμιζόμενο φωτισμό.

Ρύθμιση θερμοκρασίας περιβάλλοντος, εξαιρετικά ακριβής. 

Μερικές απο τις καινούριες λειτουργίες εντυπωσιάζουν αμέσως, όπως οι ακριβής ρύθμιση της επιθυμητής εσωτερικής θερμοκρασίας σε βήματα του ενός βαθμού Κελσίου. Στις προηγούμενες θερμάστρες στη ρύθμιση 3 αντιστοιχούσαν περίπου  22ο C. Σήμερα είναι πρακτικά δυναντόν να βάλετε ακριβώς 22ο C. Επιπλέον, είναι δυνατόν, να προρυθμιστεί ο αισθητήρας της θερμοκρασίας έτσι ώστε να έχουμε τους 22ο C σε όποιο σημείο του οχήματος θέλουμε. Με το προηγούμενο μοντέλο, μπορούσαμε να ελέγξουμε τη θερμοκρασία εκεί που βρισκόταν ο αισθητήρας, ενώ τώρα μπορούμε να διορθώσουμε τη διαφορά της θερμοκρασίας από το σημείο που βρίσκεται ο αισθητήρας εώς το σημείο που εμείς θέλουμε τους ακριβείς βαθμούς.

Ισχύς του ανεμιστήρα ρυθμιζόμενη

Τώρα μπορούμε να επιλέξουμε, τις προεπιλογές Eco, High και Boost και τη λειτουργία ανακύκλωσης αέρα Vent. Με τον τρόπο αυτό σύμφωνα με τις ανάγκες μας και τις επιθυμίες μας μπορούμε να έχουμε μια λειτουργία της θερμάστρας πιο ήσυχη και πιο οικονομική ή πιο ισχυρή. Κυρίως η λειτουργία Boost δίνει τη δυνατότητα να θερμανθεί ο χώρος κατά 15% πιο γρήγορα.

Ζεστό νερό, διαθέσιμο γρηγορότερα και για περισσότερη ώρα.

Διπλό πλεονέκτημα λειτουργία Boost και για το θερμοσίφωνα. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να έχουμε γρήγορα ζεστό νερό. Με απλά λόγια, αρκούν 40 λεπτά και επιπλέον το νερό παραμένει στη μέγιστη θερμοκρασία του για δυο διαδοχικούς κύκλους θέρμανσης. Με απλά λόγια περισσότερη ώρα στο ντουζ με λιγότερη αναμονή.

Χρονοδιακόπτης: όλες οι λειτουργίες είναι προγραματιζόμενες.

Όλες οι λειτουργίες comfort μπορούν να είναι εύκολα και άνετα ρυθμισμένες με τον νέο χρονοδιακόπτη. Παραδείγματος χάρη είναι δυνατόν να προγραματίσουμε χαμηλότερη θερμοκρασία τη νύχτα, αύξηση της μια ώρα πριν ξυπνίσουμε και ταυτόχρονα λειτουργία Boost για το θερμοσίφωνα.

Επιπλέον, χάρη στον πίνακα υγρών κρυστάλλων μπορούμε να έχουμε μια πιο εύκολη διάγνωση των βλαβών. Με την προηγούμενη θερμάστρα είχαμε κωδικούς που αναβόσβηναν ενώ τώρα έχουμε γράμματα και νούμερα που απλοποιούν τον εντοπισμό και την διόρθωση της βλάβης.

Εκτός απ’ όλα αυτά το ίδιο χειριστήριο μπορεί να ελέγξει και τα κλιματιστικά Aventa και Saphir της Τruma χωρίς να χρειαστεί ξεχωριστό χειριστήριο.

Υπενθυμίζουμε ότι η καινούρια Combi CP Plus της Truma είναι διαθέσιμη σε μοντέλο αερίου (Combi 4 και 6,4000 και 6000 watt αντίστοιχα), έκδοση αερίου ηλεκτρονική (Combi 4E και 6Ε) καθώς και πετρελαίου. Επιτέλους η Combi D6 (πετρελαίου) παρέχεται κι αυτή με την παραλλαγή της ηλεκτρικής αντίστασης, που μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε τα 220V αντί το καύσιμο όταν αυτό είναι δυνατόν.

ΚΙΤ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑΣ TRUMA COMBI ΣΕ COMBI PLUS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.