ΜΟΣΧΟΠΟΔΙ 2019

ΜΟΣΧΟΠΟΔΙ 2019

ΜΟΣΧΟΠΟΔΙ 2019

 

Μόνο φωτογραφίες από την ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΛΑΤ για το 2019,που έγινε στο φιλόξενο Μοσχοπόδι της Θήβας το τελευταίο Σάββατο του Ιανουαρίου.

Κατα την διάρκεια του Διοικητικού  και Οικονομικού Απολογισμού του 2018, και πριν την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και του Προϋπολογισμού για το 2019,ξεκίνησε μια έντονη αντιπαράθεση σχετικά με την εκπροσωπησή μας  σε οργανικές θέσεις της F.I.C.M.(Διεθνής Ομοσπονδία Λεσχών Αυτοκινούμενων ) της οποίας η Λέσχη μας είναι μέλος.

Αυτό δεν εδωσε περιθώριο για να ακουστούν απόψεις και προτάσεις για την νέα χρονιά,αντιθέτως εξώθησε την πρόεδρο,τον ταμία και την γενική γραμματέα να δηλώσουν το βράδυ πριν την γιορτή την παραιτησή τους.Μεγάλο πλήγμα για την λέσχη,γιατί είχε γίνει μια πολύ σημαντική και ουσιαστική δουλειά από όλα τα μέλη του ΔΣ με ενέργειες που βελτείωναν πολύ την ανάπτυξη του περιοδεύοντα τουρισμού.

Σε συζητήσεις που ακολούθησαν και δεδομένης της άρνησης των αναπληρωματικών μελών να καλύψουντις κενές θέσεις,καταλήξαμε στην πρόταση όχι απλά να προκηρυχθούν νέες εκλογές αλλά να γίνει “επανεκκίνηση” (restart) ξεκινόντας από μηδενική βάση.Από εκεί που ξεκκινήσαμε 12 χρόνια πριν,με τα τότε ιδρυτικά μέλη της ΕΛΑΤ,που με τόση επιτυχία έστησαν και εξέληξαν αυτή τη λέσχη.

Θα ανακοινωθεί σύντομα η νέα ημερομηνία των Εκλογών από τον αντιπρόεδρο Πάρη Φραντζή,και τότε θα επανέλθουμε.

 

Η συνέλευση.

Δεν μπορούμε να σας δώσουμε πλήρη στοιχεία γαι συμμετέχοντες,και ταμιακώς εντάξει μέλη,γιατί ο ταμίας παραιτήθηκε και δεν ολοκληρώθηκαν οι ανανεώσεις.

 

 

 

Η γιορτή.

Ένας από τους τυχερούς της κλήρωσης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 comments on “ΜΟΣΧΟΠΟΔΙ 2019
 1. Ο/Η kukosg λέει:

  Ο/Η Θανάσης Τόλης 3 Φεβρουαρίου 2019 στις 00:54 (Διόρθωση)
  Η κυρία Πρόεδρος πρέπει να μάθει ότι τις δόλιες, αυθαίρετες και αντικαταστατικές αποφάσεις που με ανορθόδοξα μέσα απέσπασε από το ΔΣ απόντος μάλιστα του ενδιαφερομένου ευτυχώς έρχεται το ανώτατο όργανο της λέσχης μας να τις ανατρέψει και να την αναγκάσει σε παραίτηση.

 2. Ο/Η kukosg λέει:

  Ο/Η Θανάσης Τόλης 31 Ιανουαρίου 2019 στις 08:22 (Διόρθωση)
  Όσον αφορά το θέμα της παραίτησης της Προέδρου σου διέφυγε να αναφέρεις ότι η Πρόεδρος αναγκάστηκε να παραιτηθεί όταν αποδοκιμάστηκαν από την ΓΣ ΟΛΕΣ οι ενέργειες της σχετικά με την συμμετοχή μας στην FICM.

  Απάντηση
  Ο/Η Kukosg 31 Ιανουαρίου 2019 στις 11:27 (Διόρθωση)
  Αν έπρεπε να αναφέρω τους λόγους παραίτησης τότε θα έβαζα μόνο τα κείμενα που διάβασαν και τις απαντήσεις όσων ήθελαν να επέμβουν.Δεν θα έκανα καμία κριτική,και δεν θα ανάφερα ποτέ προσωπικά σχόλια.Ειδικά όταν μετά από τόσες ώρες αντιπαράθεση ό καθένας που ρώταγα,είχε καταλάβει διαφορετικά πράγματα.Μπορείς να μου στείλεις ότι θέλεις και θα το δημοσιεύσω,ως τοποθετησή σου.

  Απάντηση
  Ο/Η Θανάσης Τόλης 31 Ιανουαρίου 2019 στις 07:52 (Διόρθωση)
  Αγαπητέ Γιώργο, το ΔΣ συμπληρώθηκε από αναπληρωματικούς και δεν θα προκηρυχθεί έκτακτη Γ. Σ.

  Απάντηση
  Ο/Η Kukosg 31 Ιανουαρίου 2019 στις 11:17 (Διόρθωση)
  Περιμένω να μου στείλει ο αντιπρόεδρος επίσημη ανακοίνωση,για να το δημοσιεύσω.Προς το παρόν η επίσημη ιστοσελίδα δεν αναφέρει τίποτα.Για τις εκλογές το έγραψα διότι μου το είπε ο Πάρης.Τους ζήτησα να σου τηλεφωνήσουν πρώτα για να δούμε και την θέση σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.