ΜΟΣΧΟΠΟΔΙ 2015

ΜΟΣΧΟΠΟΔΙ 2015

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΤ ΓΙΑ ΤΟ 2015

( Κάντε κλίκ στις φωτογραφίες,για μεγένθυση )

Στην έδρα της ΕΛΑΤ στο Μοσχοπόδι της Θήβας, έγινε το τρίτο Σάββατοκύριακο του Γενάρη η καθιερωμένη μεγάλη ετήσια συγκέντρωση των μελών της ΕΛΑΤ. Από την Παρασκευή 16/1/2015 είχαν ήδη μαζευτεί πολλά αυτοκινούμενα μέχρι το πρωί της Τρίτης 20/1/2015. Φέτος για πρώτη φορά ήταν αισθητή η απουσία πολλών μελών μακριά από τις συμμετοχές των άλλων χρόνων. Το κέφι πάντως δεν έλειψε και στα δυο γλέντια της Παρασκευής και του Σαββάτου ο χορός κράτησε μέχρι αργά.

Η ετήσια γενική συνέλευση έγινε το Σάββατο το πρωί αντί για την καθιερωμένη Κυριακή ικανοποιώντας την επιθυμία κάποιων που θα ήθελαν να αποχωρήσουν νωρίς. Παρά τις απουσίες θα πρέπει να ομολογήσω ότι αυτή η συνέλευση ήταν η πιο ουσιαστική απ’ όσες έχω παρακολουθήσει. Για πρώτη φορά ακούστηκαν τόσα πολλά πεπραγμένα από το διοικητικό συμβούλιο και μάλιστα ουσιαστικά. Οι προσπάθειες και οι ενέργειες της λέσχης για να αντιμετωπιστεί με ουσιαστικό τρόπο το πρόβλημα της στάθμευσης, έχουν ανοίξει ένα διάλογο τόσο με τον ΕΟΤ όσο και με τις τοπικές αρχές και ήδη έχει δώσει τα πρώτα αποτελέσματα, που μπορείτε να τα βρείτε στο site της λέσχης http://www.motorhomeclub.gr/news-actionss

   

Άλλη ουσιαστική ενέργεια που έχει να κάνει με τον διεθνή χώρο του αυτοκινούμενου ήταν η ενημέρωση μας και η πρόταση για να αναλάβουμε στην Ελλάδα την οργάνωση της 39ης Πανευρωπαϊκής Συγκέντρωσης τον Μάιο του 2016. Άνοιξε λίστα με εθελοντές που πρόκειται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ώστε να μπορέσει να γίνει αυτή η συνάντηση η οποία θεωρούμε ότι έχει τη δυνατότητα να αλλάξει την εικόνα του περιοδεύοντα τουρισμού στην Ελλάδα. Είμαστε ένθερμοι υποστηρικτές αυτής της δραστηριότητας και πιστεύουμε ότι το διοικητικό συμβούλιο έχει τη δυνατότητα να τη φέρει σε πέρας με επιτυχία.

Τα υπόλοιπα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα γνωστά που συζητιούνται κάθε χρόνο και που δεν νομίζουμε ότι θα λυθούν ποτέ. Για αυτό θα ασχοληθούμε με αυτό που για εμάς είναι ο μεγαλύτερος στόχος της λέσχης. Η επαφή, η γνωριμία και η σύσφιξη σχέσεων ανάμεσα σε ανθρώπους αγνώστους μεταξύ τους αλλά με κοινό πάθος. Τη ζωή στη φύση, τα ταξίδια και η γνωριμία με πολιτιστικά στοιχεία του κάθε τόπου. Μα πάνω απ’ όλα αυτό που βοηθάει να μπει λίγο χρώμα σε αυτήν την γκρίζα περίοδο που διανύουμε. Το τραγούδι, ο χορός, οι συζητήσεις, το καλό φαγητό και μια σειρά απολάυσεις που ορίζουν τη διασκέδαση ασχέτως αν για κάποιους θεωρούνται πολυτέλεια.

     

Έτσι λοιπόν φέτος παρόλη την έλειψη της ζωντανής ορχήστρας των προηγούμενων συναντήσεων και χάρη τον εξοπλισμό και τις ικανότητες του DJ Andrew (ο γνωστός μας Ανδρέας) κράτηθηκε ζωντανή η παράδοση που θέλει τα “παλικάρια” της ΕΛΑΤ να δείξουν για μια ακόμη φορά τις ικανότητες τους στο ξεβίδωμα.

 

Το κόψιμο τής π’ιτας,και η κλήρωση.

Ο τυχερός της κλήρωσης,του μεγάλου δώρου.Ένα ταξίδι στήν Ιταλία με την Superfast.

Και αρχίζει ο χορός.

         

    

      

           

        

 

     

  

           

     

    

   

 

 

Και η δεκαετία του 60

 

       

         

       

Την Κυριακή,επίσκεψη στο μουσείο της Θήβας.

         

       

Το νέο μέλος της λέσχης,ο Κώστας Θωμόπουλος,μας έστειλε τις φωτογραφίες του.

         

     

          

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.