ΕΛΑΤ εκλογές 2021

ΕΛΑΤ εκλογές 2021

 

Το νέο διοικητικό συμβούλιο

Πρόεδρος                 Κωστόπουλος Γιώργος

Αντιπρόεδρος          Γαλάνης Δημήτρης

Γραμματέας             Σπηλιωτόπουλος Δημήτρης

Ταμίας                      Αποστολίδης Θεόδωρος

Έφορος                    Σκαλτσάς Ευάγγελος

Μέλη                        Πολύζος Αθανάσιος και Τραγάκης Ευστράτιος


Γ. Κωστόπουλος – Πρόεδρος
6975465817 & 6974589684
Δ. Γαλάνης – Αντ/δρος
6949441094
Δ. Σπηλιωτόπουλος – Γ. Γραμμ.
6983010671
Θ. Αποστολίδης – Ταμίας
6946253765
Θαν. Πολύζος – Μέλος
6977680402
Στρ. Τραγακης – Μέλος
6986618237
Είμαστε στην διάθεσή σας για οτιδήποτε θα μας βοηθήσει στο έργο μας που δεν είναι άλλο από το να πάει η ΕΛΑΤ όσο καλύτερα γίνεται.
Καλά να είμαστε και να περνάμε καλά με καλές εκδρομές!!!
Ο Πρόεδρος

 


ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΑΤ 2021

 

Με συμμετοχή 55 πληρωμάτων,έγινε στο Μοσχοπόδι της Θήβαςη Γενική Συνέλευση του 2020 που είχε αναβληθεί λόγω κορωνοϊού.Δυστυχώς δεν μας έδωσαν όπως μας είχαν υποσχεθεί την κεντρική ομιλία του προέδρου,και η οποία είχε σαν κεντρΙκό άξονα την συμπεριφορά του αντιπροσώπου μας στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Αυτοκινούμενων F.I.C.M. και τον οποίον καλούν να απολογηθεί,μια και δεν παρευρέθηκε στην Συνέλευση.

Προτιμώ να μην δημοσιεύσω τίποτα πρίν ακουστεί και ο αντίλογος,διότι τότε νομίζω ότι θα πρέπει να ξανασκεφτούμε όλα αυτα που οδήγησαν την πρόεδρο και άλλα 2 από τα μέλη του προηγούμενου ΔΣ να παραιτηθούν.Και τότε ισως θα πρέπει να ζητήσουμε μία συγνώμη.

Πιστεύω μετά την απολογία του να μπορέσουμε να δημοσιεύσουμε τα πλήρη πρακτικά της συνάντησης.

Ήρθε και η απάντηση του κ.Τόλη, και δημοσιεύουμε τα πρακτικά σε μορφή  pdf:


ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΛΑΤ 2021

 

ΕΛΑΤ Απολογισμός 2021

 

ΕΛΑΤ Συνημμ Απολογ


Επιστολή του Αθανάσιου Τόλη

 

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Όπως γνωρίζεις στις 2 Οκτωβρίου σου τηλεφώνησα για να σε συγχαρώ και να ρωτήσω τυπικά και μόνο αν έχεις παραλάβει κι αν άλλαξαν οι κωδικοί του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (πρακτική που ακολουθείται από την ίδρυση της λέσχης) για να σου αποστείλω ένα εμπιστευτικό email. Mου απάντησες ότι μόλις αλλάξουν θα με καλέσεις!!!

Στις 6 Οκτωβρίου σου αποστέλλω email ζητώντας σου (όπως εγώ έχω δικαίωμα κι εσύ υποχρέωση) ΟΛΑ τα στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασυκοφάντηση μου στην ΓΣ της 25 Σεπ. Καμία απάντηση.

Στις 11 Οκτωβρίου μη έχοντας νέα  σε καλώ στο τηλέφωνο όπου δεν απαντάς ούτε με καλείς πίσω αλλά μου στέλνεις μήνυμα-έκπληξη …”δεν με ξεχάσατε αλλά αναμένετε να …παρέλθει το χρονικό διάστημα των …ενστάσεων για να …παραλάβετε. Άλλη μία πρωτιά της προεδρίας σας. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει.

Εφέτος έγινε διότι αναμένατε ενστάσεις στις παρατυπίες που έγιναν σ’ αυτήν την Γ.Σ.

 1.  ‘Έγινε πρόσκληση για τακτική Γ.Σ. τον Σεπτέμβριο ενώ το καταστατικό σαφώς αναφέρει ότι η ΓΣ πραγματοποιείται Ιανουάριο ή Φεβρουάριο (δεν προβλέπονται λόγοι ανωτέρας βίας). Έκτακτη Γ.Σ όταν παρίσταται ανάγκη  όπου υποχρεωτικά αναγράφονται οι λόγοι που την επιβάλλουν, άρθρο 16 του Καταστατικού.
 2. Δεν προβλέπεται στο καταστατικό  ούτε είναι ηθικό Πρόεδρος και Ταμίας να είναι το ίδιο πρόσωπο.
 3. Η επιλογή ως πρακτικογράφου ατόμου που ήταν σε ρήξη με αυτόν που κατηγορούσατε και που από το αποτέλεσμα προκύπτει ότι τα πρακτικά ήταν κατ΄επιλογήν (που πήγε πχ η παρέμβαση Αρβανίτη. Που είναι οι κατηγορίες ότι πληρωνόμουν από ΕΛΑΤ και FICM.  ;;;).

Αντί λοιπόν Πρόεδρε να απαντήσεις με θάρρος στις εκκλήσεις μου για παροχή των στοιχείων για την υπεράσπισή μου από τους συκοφάντες-λασπολόγους το ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ και  “στέλνεις” ;;;; (έχω λόγους να πιστεύω ότι το απελθόν δίδυμο ελέγχει και αποφασίζει ακόμη και επί προεδρίας σου). Διότι Πρόεδρε πως είναι δυνατόν  ένα mail προς τα μέλη με τα πρακτικά της ΓΣ να περιέχει ελλιπέστατα πρακτικά, διορθωμένη εισήγηση του Προέδρου και το σημαντικότερο που είναι τα συνημμένα;;;   αναφέρεις 5 συνημμένα και βάζεις ένα άσχετο. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 4 ΑΙΣΧΡΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ;;; τα έχεις δει εσύ προσωπικά ;;;σε τι γλώσσα είναι γραμμένα;;; αν είναι μεταφρασμένα ποιος τα μετέφρασε ;;;. Ποιο από τα μέλη που σήκωσαν το χέρι τους έχει δει αυτά τα συνημμένα;;; και ποιος έχει έστω δει το Καταστατικό της λέσχης;;;

Και ενώ στο μήνυμά σου Πρόεδρε στις 11.10. μου γράφεις ότι πρέπει να παρέλθει η περίοδος των ενστάσεων (30 μέρες)  και να ολοκληρωθεί η παράδοση-παραλαβή !!!!  για να μου στείλεις τα στοιχεία που δικαιωματικά σου ζητώ, μπορείς να οργανώνεις εκδρομή, μπορείς να στέλνεις mail στα μέλη αλλά δεν μπορείς να απαντήσεις στο αίτημά μου. Νομίζω ότι όλα αυτά μου θυμίζουν μεθοδεύσεις του γνωστού δίδυμου.  Λυπάμαι.

Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά ;;; Eπί 1 μήνα την λέσχη την διοικούν ποιοι ;;;; ποιοι ΔΕΝ απαντούν στο mail της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας που διαψεύδει κατηγορηματικά τις μικρότητες και τις συκοφαντίες εις βάρος μου σχετικά με τις δήθεν διπλές πληρωμές που εισπράττω από ΕΛΑΤ και FICM;;; Μετά θα παραπονείστε ότι σας αγνοούν.

Τελειώνοντας θα σου δώσω Πρόεδρε 2 στοιχεία για να καταλάβεις με ποια άτομα έχεις να κάνεις και ποιοι είναι οι σύμβουλοί σου.

Πρώην Γ.Γ.

Προσπάθησε 2 ή 3 φορές να γίνει κάτι παραπάνω. Δυστυχώς γι’ αυτήν στις τελευταίες εκλογές μετά βίας συγκέντρωσε 26 ψήφους. Έτσι μπορεί να μην έγινε επίσημη πρόεδρος έγινε όμως σκιώδης πρόεδρος εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι οι 2 τελευταίοι πρόεδροι δεν μπορούσαν να καταλάβουν μία πρόταση στα Αγγλικά. Έτσι διηύθυνε (διευθύνει;;;) από το παρασκήνιο, μετέφραζε ότι ήθελε, όπως ήθελε αλλοιώνοντας τα πάντα χωρίς να μπορεί κανείς να την ελέγξει. ΜΟΝΟ Ο ΤΟΛΗΣ.

Αλλά από πού ξεκίνησε όλο αυτό το μένος της εναντίον μου.

 1. Τόλμησε ενάντια στο καταστατικό (άρθρο 11) και στο εθιμοτυπικό της FICM να αποστείλει στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας mail με μόνη την υπογραφή της  (συνημμένο 1) και με  ύφος υποτέλειας . Επεσήμανα τις παρατυπίες, το ύφος το …ασυνήθιστο. Τελικά ο Πρόεδρος την αγνόησε για 10 μήνες, όντας ενοχλημένος. Ε… δεν χάρηκε καθόλου.
 2. Συνέχισαν τα mail  σε επιθετικό ύφος. Άλλα  ζητούσαν να κάνει και άλλα έκανε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Ομοσπονδία (πρόεδρος και ΓΓ) να στείλουν mail με το οποίο της αφαιρεί κάθε αρμοδιότητα διαχείρισης του θεμάτων που αφορούν την FICM και το αναθέτει σε εμένα και σε εμένα να απευθύνεται!!!Αντιλαμβάνεστε τώρα το ΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ;; (συνημμένο 2 & 2α)
 3. Στο θέμα των οδοιπορικών μου σας παραπλάνησε αισχρά  ΟΛΟΥΣ. Τα περί εξόδων που δήθεν λαμβάνω από την ΕΛΑΤ αλλά και την FICM είναι αδιάντροπα ψεύδη, την διαψεύδουν τα γραφόμενα του ίδιου του Προέδρου. (συνημμένο 3).  Όταν έλαβαν το οργισμένο mail από τον Γενικό Ταμία της Ομοσπονδίας (συνημμένο 4) που  διέψευδε ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΆ τις λασπολογίες τους  και ότι ετοιμάζω αγωγή ΤΟ ΕΞΑΦΆΝΙΣΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. Ντροπή τους !!!  που είναι τα περί 0,30e ανά χιλιόμετρο αποζημίωση ;;; που είναι ο υπολογισμός από τους χάρτες  google των χιλιομέτρων για να εισπράξω  χρήματα ΚΑΙ από την FICM ;;;  Τα κατάπιαν, εσύ Πρόεδρε διαβάζοντας τα πρακτικά δεν πήρες χαμπάρι το μαγείρεμα ;;;Δεν ξέρουνε  τι σημαίνει ντροπή.  Δεν ήσουν παρών ;;;
 4. Όσα είπαν στην ΓΣ της 25.9. σχεδόν τα ίδια είπαν και στην προηγούμενη μόνο που τότε ήμουν παρών τους αντέκρουσα και βουβάθηκαν ( τα περί σιωπής λόγω της ενότητας μόνο γέλια προκαλούν). Θα αναρωτηθείτε γιατί έχουν τρελαθεί να πάνε να εκπροσωπήσουν την ΕΛΑΤ στην Ομοσπονδία ;;; Και ερωτώ ποιος τους εμπόδισε;;;. Δεν πάνε διότι ΔΕΝ μπορούν. Στις ΓΣ της FICM μας αρέσει δεν μας αρέσει η ομιλούμενη γλώσσα είναι Η ΓΑΛΛΙΚΉ. Και ερωτώ ποια 2 άτομα είχαν τα προσόντα στο  πρώην  ΔΣ αλλά να εκπροσωπήσουν την ΕΛΑΤ στην ΓΣ. Όσο για παρουσία της ΕΛΑΤ σε ΔΣ της FICM ας την ξεχάσουμε, το 8μελές ΔΣ θα είναι πλήρες για τα επόμενα 3  τουλάχιστον χρόνια.
 5. Σας παραπλάνησε με ψεύδη ότι η σύσκεψη στην Πάρμα έληξε στις 14.9. Ένα ακόμη από τα ατελείωτα ψεύδη της. Γνώριζα ότι η π. ΓΓ δεν γνώριζε Γαλλικά, λίγα Αγγλικά αλλά ούτε Ελληνικά που είναι γραμμένο το πρόγραμμα. Η συνάντηση λήγει 18.9. (συνημμένο 5) και ακολουθεί πάντα από την διοργανώτρια λέσχη μία 3ήμερη εκδήλωση για τα μέλη του ΔΣ (αλλά από που να τα ξέρει μήπως πάτησε ποτέ το πόδι της στις Γ.Σ.  ;;; Άρα 21.9 Ιταλία 22.9.Ανκόνα 23.9 Ηγουμενίτσα.23.9. βράδυ σπίτι μου Κέρκυρα. Αυτή είναι η αλήθεια . Εσείς όμως που γνωρίζατε μήνες πριν τις ημερομηνίες αυτής της ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ συνόδου της Πάρμα γιατί δεν προσαρμόσατε τις δικές σας ημερομηνίες κατά 5 ημέρες πχ ;;;; Θέλατε να λείπει ο ΤΟΛΗΣ.
 6. Τελειώνω με ένα mail ( συνημμένο 6)  που αποδεικνύει σε όλο το μεγαλείο της  την υποκρισία της π. ΓΓ.

Για την Ευρωσυνάντηση της Άνοιξης 2017 στην Λεόν της Ισπανίας (απόσταση Αγκόνα-Λεόν-Αγκόνα 4.060 χιλ.) Η Ομοσπονδία ζητά από την ΕΛΑΤ να τους γνωρίσει ποιοι θα εκπροσωπήσουν την λέσχη. Η πρώην πρόεδρος και η πρώην Γ.Γ.  της ΕΛΑΤ απάντησαν στις 28.12.2016 19:00

”….δεν γνωρίζουμε ακόμη αν η Τασία ή εγώ θα λάβουμε μέρος στην 40η EUROCC. ……ο λόγος είναι ότι γίνεται ενωρίς την Άνοιξη, σε πολύ μακρινή απόσταση από εμάς και, και οι δύο μας Απρίλη-Μάη έχουμε οικογενειακές υποχρεώσεις σε συνάρτηση με τα ….εγγόνια μας.” Υποκριτές.”                                                                                                                                                         Για μένα δεν είναι μακριά, δεν είναι ενωρίς κι εγώ δεν έχω εγγόνια ;;;  Καλά δεν ντρέπεστε ;;;

Δεν  πήγατε διότι θα πληρώνατε (πετρέλαια 700+διόδια 80Χ2=160+450ferry+120 συμμετοχή χώρια φαγητό χρήση αυτοκινήτου, διανυκτερεύσεις ) ΣΥΝΟΛΟ 1500 και θα σας έδινε η ΕΛΑΤ 800. Έτσι μας χορτάσατε αηδίες και δικαιολογίες. Και πήγε ο εύκολος Τόλης πλήρωσε από την τσέπη του 700ε, όπως πλήρωνε σε κάθε συνάντηση και βρέθηκαν ανθρωπάκια να πουν πως αποζημιωνόμουν από 2 πλευρές. Δεν ντρέπεστε να λέτε ότι τα έπαιρνα διπλά όταν σε κάθε αποστολή πληρώνω τουλάχιστον άλλα τόσα  ;;; Γιατί προσπαθείτε τώρα απεγνωσμένα και όταν σας το πρότειναν στρίψατε δια του αρραβώνος ;;;

Πρώην Πρόεδρος

Στις 2.2.2021 σε τηλεφώνημά μου που παρακολούθησαν 3 άτομα πολύ αξιόλογα και που έγινε με ανοικτή ακρόαση (κι αυτό διότι γνωρίζω ότι το ψέμα το έχει στο τσεπάκι του.) ο π. πρόεδρος έκανε 3 σημαντικές δηλώσεις.

 1. Ο Βλαχογιάννης φταίει για όλα. Έχει διαλύσει την λέσχη. (άκου τα Θόδωρε που έσπευσες να παραβρεθείς σε μυστική συνάντηση στο σπίτι της π. γραμματέως για να με λασπώσετε. Αλήθεια με ποιαν ιδιότητα παραβρέθηκες;;;)
 2. Τα μέλη της λέσχης είναι για να τρώνε μπριζόλες και να χορεύουνε. Δίκιο έχει σε αυτό το επίπεδο σας κατατάσσει, γι’ αυτό και σηκώσατε τα χέρια σας εναντίον μου διότι ήξερε ότι το επίπεδό σας μέχρι εκεί φτάνει. Ευτυχώς ένας καλός φίλος μου έστειλε μία φώτο με σηκωμένα χέρια για να σας …θυμάμαι.
 3. Αυτό εδώ είναι ένα μπουρδέλο. Αλήθεια πως λέγονται  τα μέλη μιας λέσχης που ο πρόεδρός της την αποκαλεί μπουρδέλο ;;;. Να τον χαίρεστε εγώ τουλάχιστον δεν τον είχα ποτέ σε εκτίμηση.

Εσύ Γαλανάκη που σε ενόχλησε το μήνυμα που έστειλε στη λέσχη ο Κουτσομπίνας, δεν ενοχλήθηκες όταν η π. πρόεδρος αποκάλεσε στα μέσα μαζικής δικτύωσης το ΔΣ στο οποίο ήσουν πρόεδρος ”θνησιγενές μόρφωμα ” ;;;  Υποκριτές

Εσύ Παύλου που ζήτησες την διαγραφή μου ,από που εμφανίστηκες ;;; είχες εξαφανιστεί, ήλθες μόλις έμαθες ότι θα λείπω. Όπως θα θυμάσαι και εσένα πριν 2 ΓΣ που ψέλλισες κάτι παρόμοιες βλακείες και εσένα σε αποστόμωσα . Θυμάσαι ;;; Θα σε περιμένω στην επόμενη ΓΣ να μου τα πεις κατά πρόσωπο.

Εγώ αγαπητοί συνάδελφοι δεν επιθυμώ να ανήκω σε μία λέσχη την οποία αποκαλεί μ αυτό τον χαρακτηρισμό ο π. πρόεδρο της. Έχω αξιοπρέπεια, ήθος, τιμιότητα. Γι’ αυτό τον λόγο δεν θα σας βάλω στον κόπο να με διαγράψετε το ήθος μου δεν μου επιτρέπει να είμαι μέλος αυτής της ”λέσχης” Σας την χαρίζω μείνετε μίζεροι μέσα στον μικρόκοσμό σας.. Θα παραμείνω όμως (αν τελικά αποφασίσω να παραμείνω) μέχρι την επόμενη ΓΣ για να ξεσκεπάσω ακόμη μία φορά όποιο ανθρωπάκι τολμήσει την λάσπη που έριξε εν απουσία μου  να την επαναλάβει μπροστά μου. Κρίμα για ό,τι προσέφερα στην ΕΛΑΤ στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αυτοί το αναγνώρισαν, με εξέλεξαν 2 φορές στο ΔΣ (με μόνη αρνητική ψήφο του ελληνικού κομπλεξικού ΔΣ !!!), μου ανέθεσαν τον τομέα τη ανάπτυξης των χωρών της Ν. Ευρώπης και με ονόμασαν Διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων στην FICM, εκπροσώπησα την FICM  στην ΕΕ αναπτύσσοντας τα επιχειρήματα για την αύξηση του βάρους των Κάμπερ. Η ιταλική λέσχη με τίμησε κάνοντάς με μέλος της. Νοιώθω βαθιά ικανοποίηση για τους έξω φίλους και απογοήτευση για τους εδώ. Το ΔΣ έκανε αυτό που ξέρει καλά να πετάει λάσπη. Σας είπε ποτέ για τις εκπτώσεις που πέτυχα στους εμπόρους και τα συνεργεία Κάμπερ και τα επωφελούνται οι ευρωπαίοι ενώ εσεις δεν έχετε ιδέα ;;;

Τα ανθρωπάκια που προσπάθησαν να με σπιλώσουν δεν θα το καταφέρουν εγώ πέτυχα πάρα πολλά και ωραία πράγματα στην ζωή μου  ενώ αυτοί παρέμειναν στην μετριότητα διότι δεν πέτυχαν τίποτα στη ζωή τους και γιατί το μπόι τους θα παραμένει πάντα χαμηλό.

Υ.Γ. Δεν θα παραλείψω να αναφέρω ότι στην ΕΛΑΤ συνάντησα, γνώρισα και έκανα φίλους, είχα την τύχη να συναντήσω μερικά πολύ αξιόλογα άτομα που με δυσκολία μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού και με τα οποία θα συνεχίσω να συναντιέμαι και να ταξιδεύω στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.


 

3 comments on “ΕΛΑΤ εκλογές 2021
 1. Ο/Η ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΟΛΗΣ λέει:

  Αγαπητέ κ. Κούκο ειλικρινά σε συγχαίρω για την αμερόληπτη δημοσίευση των δύο απόψεων. Η μόνη διαφορά είναι ότι ενώ εγώ υποστήριξα τις θέσεις μου με 6 συνημμένα, τόσο εσύ αλλά πολύ περισσότερο εγώ ενώ τα ζήτησα από τον νέο Πρόεδρο μέχρι σήμερα σφυρίζει αδιάφορα.

 2. Ο/Η ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΟΛΗΣ λέει:

  Όπως σου υποσχέθηκα Κε Κούκο, εφ’όσον θα τηρείται η δημοσιογραφική δεοντολογία θα σε τροφοδοτώ με άκρως ενδιαφέροντα και αξιόπιστα στοιχεία.
  Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (στην οποίαν ως γνωστόν είμαι και θα παραμείνω το αρχαιότερο μέλος του ΔΣ της ως τον Μάϊο του 2024) ενημερώθηκε για τις αναφορές που έγιναν στην ΓΣ της ΕΛΑΤ, τις κατηγορίες, τις συκοφαντίες, τα ψεύδη για τις αποζημιώσεις του μέλους της Α. Τόλη και σφόδρα οργισμένη έδωσε εντολη στον Γενικό Ταμία για κατηγορηματική διάψευση και αποστολή της στον νέο Πρόεδρο της ΕΛΑΤ όπερ και εγένετο. Ο δρόμος άνοιξε, τον λόγο θα πάρουν οι αρμόδιοι.
  Υπομονή έρχονται πολλά ενδιαφέροντα.

 3. Ο/Η ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΟΛΗΣ λέει:

  Κε Κούκο,
  Πολύ καλά έκανες και η “γλώττα σου δεν προέτρεξε του νοός” ως συνήθως. Την ομιλία και τα πρακτικά θα τα ζητήσω και εγώ μέσω οδού που δεν χωρά άρνηση (λίγη υπομονή). Για ποίαν απολογία γράφεις;;; Δεν κατηγορήθηκα για τίποτα απλά ποταπά συκοφαντήθηκα, το ψέμα έχει κοντά πόδια (και εδώ λίγη υπομονή).
  Δεν απουσίαζα Κε Κούκο από την ΓΣ, ήμουν σε αποστολή στην Πάρμα της Ιταλίας κατόπιν ομόφωνης απόφασης της ΓΣ της ΕΛΑΤεκπροσωπόντας την λέσχη σε μια πολύ κρίσιμη συνεδρίαση του ΔΣ, της Τακτικής αλλά και της Εκτακτης ΓΣ της FICM στις οποίες έγιναν σημαντικές αλλαγές στο καταστατικό της ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ το ΔΣ της ΕΛΑΤ διεμηνησε στον Πρόεδρο ότι ΟΎΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΟΎΝ, ΟΎΤΕ ΘΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΟΥΝ άλλον να εκπροσωπήσει την λέσχη σ αυτές τις 3 εκδηλώσεις. Και κάτι ακόμα πολύ σπουδαίο. Επειδή η εκδήλωση ανήκει στην φθινοπωρινή σύνοδο, Η ΕΛΑΤ ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΝΕΙ ΔΕΚΆΡΑ. Τα έξοδα (όπως και της συνόδου του Οκτ. 2018 καλύπτονται αποκλειστικά από την FICM.)
  Εννοείτε ότι ευχαρίστως για τις ανάγκες του ρεπορτάζ σου αν χρειαστείς οτιδήποτε από αυτά που γράφω εγώ θα σου στείλω να δημοσιεύσεις όλα τα έγγραφα. Μόνο μία προτροπή για την αξιοπιστία σου. Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Θα έχεις πολλά να γράψεις όταν οι συκοφάντες λογοδοτήσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.